adeeb Akustik


Click here for Myspace Layouts

Friday, May 20, 2011

hari nie aku holiday lah hihi so nie lah keja

hai dan asslamualaikum



hyeee.. hari nie aku cuti lah so ada jew lah aktiviti kalau tyme cuti nie hehehe. aktiviti aku hari nie lah lah snap dan play drum sama kawan paling lama saya muhammad nadzli @ nama manjew nyer nanad hahaha kira tak lah boring sekali jew kan best tak best tak hehehe

Thursday, May 19, 2011

KES BORING SEKALI JAK OI.....

video
tyme boring sekali jak nyo tok lah keja me hihi clie x clie x clie x wekk :P
ada ku ksah

Wednesday, May 18, 2011

macam berubah jew??

asslamualaikum..
 
we we we.. apasal ewh?? aku mcm dah beruah jew.. tapi aku rasa okey jew.. dulu aku salu dok umah on9 dnga lagu buat blog.. tapiii sekarang aku suka keluar malam lepak dgan kwn smpe 5.00pm mata hari nak naik aku baru tdur lah.. macam kelawa lah pulak nie.. aku suka bercakap dgan org yang aku rapat kalau org yang ku tak rapat aku dok diam mcm org bisu dan macam org nakkkkk gile we hahakz... itu lah aktiviti aku sekarang kalau tyme keja ke aku tdo kol 1pm sebab keesokan hari nak keja lah we. kalau tak keje paham-paham lah tu.. hehe memang pagi bru blik.. heheh tapi aku blik pagi aku tak pegi clubbing ewh bukan pagi minum ke apa jus pgi lepak dgan kawan jew hehe.. so itu pasal aku sekarang jarang on9 dan jarang update blog sayang hahakz.. tapi kadang aku miss gak kat kwan dlm FB tu sebab lama tak denga berita dia oraang tu hehehe tu lah perubahan aku skarang korang pow dapat tengok kan aku jarang on9 and update blog aku salu kluar jew hehe sebab aku rasa kat umah BORING SEKALI JAK NYO haha sebab tu lah aku salu keluar minum  nie hehe.. okey lah tu jew untuk ptg nie kan esok aku free aku update lagi.. c u all bye2 hihi

Monday, May 16, 2011

syeera saNders- AKU BERUNDUR

verse 1 :
bisakah dia mencintaimu?
bisakah aku mencintaimu?
bisakah dia memilikimu?
bisakah aku memilikimu?
mungkin dia yg terbaik untukmu
dan kini aku harus berundur

chorus :
lebih baik kau pergi padanya
lebih baik kau memilih dia
jgn pernah kau hiraukan hatiku
lebih baik kau pergi padanya
lebih baik kau memilih dia
pergilah kau padanya, aku rela

verse 2 :
bisakah dia mencintaimu?
bisakah aku mencintaimu?
bisakah dia memilikimu?
bisakah aku memilikimu?
tp tak mengapa aku sedia
berundur dan merelakan dia

repeat chorus

aku cuba dan cuba bertahan untukmu
walau ia menyakiti, aku bertahan untukmu



aku tak tau nak post ape hari nie so aku post lagu nie lah best lagu nie tau aku like like like sekaliii jak nyo jagan fikir bukan2 tau aku just suka lagu nie jew.. takde maksud apa2 ^^

Saturday, May 14, 2011

pengalaman lamak tak on9??

okey aku skrang nie lama dah tak on9 nyerrr sajew nak tgok ada tak org rindu kat aku nie hahakz nak tau?? ada kah tak?? tentu lah ade hehe tapi tak lah byk sanggat ada lah beberapa org jew heheh tapi okey lah kira dia org ingat kat aku lah tu.. sp yg tak ingat tu takpe lah hal korang hahakz. okey lama2 aku tak no9 and update blog nie kan byk perkara yang dah blaku lah.. byak sanggat aku tak tau nak crita cam mana kat koragn nie ada yang lucu ada yang sdih ada yang gila hahakz so aku cita sal mlm tadi lah kat tanjong heheh.. mlm tadi aku pg kat tanjung tu.. dah tu aku thok lah live band tu .. org layan lagu rock tu mcm org gila beb.. aku pun blur tgok dia org tu terhanggok2 kepala mcm apa kalau band indie tak gak apa sanggat hehe okey tu jew lah jangan tak update blog jew heheh :P

Wednesday, May 4, 2011

plen???

hmmmmmmmmmmmmmmm...... aku dan dia buat plen untuk dia aku pulak rasa lain... rasa apa ewh?? hanya Allah jew tau apa rasa nya. masam2 manis ke rasa nyerrr..  apasal aku buat plen dgan dia?? takpe demi kawan aku sanggup berkoban hihi :P janji kawan aku happy okey lah. aku tak happy pow takpe takde org kesah pow kan betul tak.. so biar lah aku tngok kwn ku happy tapi aku dapat tumpang happy gak kat dia org.. happy2 pow aku takde spe yang tauk apa di sebalik happy aku ^^ bye asslamualaikum

Monday, May 2, 2011

jalan walaupun hujan.

waaaa~ hari ini aku rasa seronok lah.. kerana ada kawan-kawan bawak aku jalan tadi walaupun hujan hehe krana aku pening kelapa ada masalah..dah takde pening nyerr hehe dah terima kasih kerana spon aku kfc tadi wee.. dah aku rasa lucu sanggat weper kereta farrari kami takde sebelah terpaksa naik kan yang seblah tu sebab takde weper lah hahahakz dah lagi lah aku tak nak kata sebab rasa malu lah hahakz tapi kalau mcm mana pow korang memang best gila dha kelapa gila-gila jew hahakz  dah aku pow tak lah sdih sanggt . kena korang yang buat aku happy tadi. walaupun aku tak cerita bayak pasa tu kat korang.. kira okey janji aku ada luah kan kat korang semua hahakz tapi korang .. sekali lagi terima kasih semua ada hari kita jalan lagi kalau ada jodoh hehe.. okey tu jew lah... aku nak nasihat kan korang jaga lah kereta farrari kita baik yer jgan ada lagi yang tak betul hahakz tadi dah cukup dah lah hahakz okey tu jew lah cerita malam yang hujan nie okey asslamualaikum semua ^^

Sunday, May 1, 2011

soalan oh soalan

 we we apekaba semua sihat ke?? harap sihat lah nyerr.. okey asslamualaikum.

hmmmm... kadang-kadang kita msti mengalah kan dari kwn kita dari segi pasal hati lah kan btul tak..
agak kwn kita tak terasa hati ke skit hati ke kat kta betul kan??

ke-2
okey apasal kita kadang-kadang  nak mengalah? tapi hakikat nyerr kita rasa mcm tak nak.. apakan daya
tak nak lukakan ati kwn  satu lagi. kta rasa kita mcm tak layak jew kan.. soalan nyerr apasal kita jadi mcm tu?

ke-3
kadang-kadang kan apa bila kita tau yang kwn kita suka kat dia.. tapi kwn kita tak tau yang kita sma gak mcm dia. okey tentu lah kita akan kata kalau terserempak. "ewh awek yang kau minat kan tu? apa lagi tekel lah nak aku tlong ke beb nanti aku tlong kau" sesetengah org mcm tu . sebab dia rasa rendah diri kan ^^

ke4
kalau kwan kta tau yang kita suka kat perempuan tu tapi kita tau dia pun ska gak. so dah tentu masing-masing rasa bersalah kan?? kenapa rasa bersalah tau pulak ada rasa bersaing. dah ade pulak yanh kata apa ke benda nye nak bersaing kan?? tapi mcm mana nak stel??

okey hari ni aku cakap pasal hati?? ewh takpe lah hanya satu soalan sahaja takde ada mengena antara yang msih hidup atau yang sudah meninggal dunie heheheh.


okey aku rasa jawapan dari aku ada simpe jew. sebab kita fikir dah tau memang perempuan tu tak suka kita. sebab tu lah kita rasa kita patut memanglah kan.. itu jawapan dari aku.. so aku nak jawapan dari korang semua lah yerr..


okey semua kurangkan control versi dan tingkat kan prestasi anda dah berdiri lah atas bakat anda sendiri

yuna ke dia??

kalau aku tgok yuna ke ingat yuna ke komfom ku ingat kat dia trus nape ewh?? hahakz
nak tauk nape?? hanya tuhan jew tau hehe.. tu jew lah tak nak ckp panjang2. memang korang dah phm hahakz kalau tak paham nasip lah tapi kalau ada sebarang soalan nak di tuju kan.. sila lah tujukan soalan kat chat tu aku rasa memang aku akan jawap. walaupun smapai nak pecah kepala fikir nak bagi jawapan hihi . asslamualaikum bye2