adeeb Akustik


Click here for Myspace Layouts

Saturday, November 26, 2011

5 sebab mengapa lelaki tidak menghubungi anda semulaMereka hanya suka meluangkan masa bersama wanita- Tidak semestinya apabila seseorang lelaki meluangkan masa bersama, bermakna mereka telah jatuh hati pada anda. Sebahagian lelaki gemar untuk meluangkan masa bersama wanita hanya untuk melupakan kebosanan mereka sebentar. Apabila mereka sudah sibuk untuk melakukan tugasan kerja, pasti agak sukar untuk mereka mengingati anda.
Untuk menunjukkan ‘kemachoan’ mereka sebagai lelaki- Mungkin lelaki yang telah anda keluar bersamanya turut menyukai anda. Tetapi untuk mengelakkan daripada kelihatan seperti seorang yang kelam kabut, mereka dengan sengaja tidak mahu menghubungi anda dalam masa yang terdekat. Tujuan sebenar semestinya mengenai ‘kemachoan’ sebagai seorang lelaki sejati. Ini juga merupakan salah satu permainan psikologi yang paling di gemari lelaki. Dalam kes ini, anda hanya perlu bersabar dan pasti mereka akan menghubungi anda.
Mereka tidak berminat terhadap anda- Mungkin seseorang lelaki keluar bersama anda hanya untuk mengenali anda dengan lebih mendalam lagi. Apabila anda tidak memenuhi ciri-ciri yang mereka idamkan, pasti mereka tidak bersemangat untuk terus menghubungi anda. Ia pasti amat menyedihkan bagi seorang wanita yang melaluinya. Lelaki sepatutnya tidak memperlakukan mereka seperti ini. Sebaiknya teruskan perhubungan walaupun hanya sebagai kawan. Jangan tunjukkan perubahan yang mendadak kerana ia mampu untuk mengguris hati mereka.
Mereka hilang no anda- Peratus terhadap masalah ini terjadi adalah amat sedikit tetapi ianya tidak mustahil. Wanita sepatutnya tidak mengharapkan usaha dari lelaki sahaja. Mereka juga perlu memainkan peranan untuk memikat lelaki tersebut. Cuba hubungi mereka semula dan tanyakan masalah yang mungkin mereka hadapi. Berkemungkinan  apa yang anda usahakan akan menghasilkan satu kebahagian dalam hidup anda.
Mereka tidak sepenuhnya bersikap jujur- Masalah ini juga berkemungkinan salah satu punca terbesar sekiranya mereka tidak menghubungi anda. Mungkin mereka masih mempunyai rahsia yang sedang cuba disembunyikan. Apabila berdekatan dengan anda, mereka akan meluangkan bersama, tetapi apabila mereka sudah berjauhan, mereka mempunyai perancangan yang lain pula. Wanita sepatutnya lebih berhati-hati terhadap lelaki seperti ini.

No comments:

Post a Comment